Werkwijze

De werkwijze van ons bureau hangt samen met de aard en omvang van de opdracht en wordt uiteraard afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Door onze betrokkenheid kan aan de opdrachtgever een optimale inzet van deskundigheid worden gegarandeerd.
U kunt de oppervlakte-, daglicht-, ventilatie-, spui-, en EPC-, NOM en MPG berekening apart aan ons uitbesteden, maar ook als een kompleet rapport.

Voor professionals

Voor architecten en bouwkundige bedrijven hebben wij de juiste kennis om uw bouwfysische berekeningen uit handen te nemen. De ruim dertig jaar ervaring speelt hierbij een belangrijke rol, bovendien zijn en blijven wij op de hoogte van de nieuwste eisen, normen en ontwikkelingen in de bouw.

Voor particulieren

Voor particulieren nemen wij uw zorgen voor de juiste berekeningen advies over. Wij geven deskundig advies en denken met uw mee. Verzorgt u zelf de aanvraag van de omgevingsvergunning, maar besteed u de bouwbesluitrapportage uit? Dan moet u zeker eens kennismaken met BouwBureau Borghstee, met onze ruime ervaring bent u hier aan het juiste adres.

Prijzen en ondersteuning

Wij rekenen altijd vaste prijzen tot en met de vergunning ontvangen is. Dus geen meerprijzen bij eventuele aanpassingen of wijzigingen, (m.u.v. grote ontwerpwijzigingen). Dit alles is inclusief support en ondersteuning tot en met de (omgevings)vergunning ontvangen is.
Zie verder ook prijzen.