Welkom bij BouwBureau Borghstee

BouwBureau Borghstee is een bureau welke zich heeft gespecialiseerd in daglichtventilatiespuiMPG en BENG  berekeningen, met als doelstelling een compleet bouwfysisch rapport aan te bieden voor uw omgevingsvergunning. Wij geven deskundige bouwfysische adviezen en leggen dit vast in een heldere rapportage. Indien gewenst kunnen wij u adviseren welke bouwfysische berekeningen u nodig heeft voor een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning), dit geldt voor verbouwing- of nieuwbouwprojecten. Een gedegen bouwkundige achtergrond voor zowel kleinschalige als grootschalige woningbouw en utiliteitsbouw is de basis voor de werkzaamheden van ons bouwbureau. Daarbij komt bij ons het meedenken in het vinden oplossingen op de eerste plaats. Betrouwbaarheid, openheid en een praktische instelling zijn daarbij de uitgangspunten.

 

Werkzaamheden

Bij al onze werkzaamheden gaat kwaliteit voor kwantiteit !
Wij luisteren naar de klant, en geven deskundig advies. Hiermee vormen uw wensen samen met onze expertise een goede basis om op verder te bouwen. Voor al onze diensten geldt; betaalbare kwaliteit, korte levertijd, support en ondersteuning tot en met de (omgevings)vergunning ontvangen is.

Als u op zoek bent naar kennis en ervaring op het gebied van bouwfysische berekeningen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Informatie

 Wilt u meer weten over (één van) onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Of wij nu met u meedenken, of voor u denken;
Wij zijn steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen.